Home Forretning Modelteknologi skal holde sig ajour

Modelteknologi skal holde sig ajour

0
Modelteknologi skal holde sig ajour

Designere af emner ved, at de skal deltage i en tæt udveksling med producenterne, når som helst de har brug for modeller af deres PCB’er for at garantere, at de kan produceres efter hensigten. Unikke eller meget innovative behov når hurtigt grænsen for anvendelighed, fordi samlebåndet ikke er skabt til bestemte prototyper eller behov. Det ved Becker & Müller Schaltungsdruck GmbH fra Kinzigtal i Schwarzwald naturligvis godt. Modelproduktion er et af fokusområderne i denne branche. Derfor er der i den seneste tid blevet investeret et utroligt sekscifret beløb i modernisering af produktionslinjerne for at kunne levere den nyeste innovation til enhver tid.

Becker & Müller var aktive i den produktionsfrie tid mellem jul og Surprise. De koncentrerede sig om at modernisere deres anlæg. Det hele var naturligvis blevet planlagt med tilsvarende forberedelse. Den mere rolige tid omkring årsskiftet var faktisk blevet booket til gennemførelse.

Ændrede og helt nye krav fra kunderne, der fortsat udvidede et stigende antal krav, havde gjort dette skridt nødvendigt. Alt, hvad der kan lade sig gøre på et tidspunkt, vil på en eller anden måde blive gjort af nogen – og produktionen må vente på det. Disse investeringer er imidlertid typisk umulige at bestemme på forhånd ud fra et service management-synspunkt. Det er umuligt at sige, om de moderne teknologier, der i øjeblikket er nødvendige, også vil sætte sig igennem på markedet med tiden. Investeringer i de ideelle instruktioner kan kun foretages med en positiv fornemmelse af, hvilken udvikling der helt sikkert vil fortsætte. Det har betalt sig at se fremad i forhold til udviklingen og også at stille fremstillingsalternativer til rådighed, før de virkelig er nødvendige. Et åbent øje og en specifik fornemmelse for markedet er en fremragende forsikring for passende finansielle investeringer.

Som et eksempel har Becker & Müller Schaltungsdruck i øjeblikket købt udvikling og modernisering af den fugtige proces med en støvsugerætsningskomponent ved hjælp af tabletter. Markedet har allerede haft gode erfaringer med den moderne teknologi til ætsning med støvsuger. PCB’er med en tykkelse på 50 μm og op til 5 mm kan forædles i en og samme anlæg i en god kvalitet. Den tekniske opdatering gør det nu muligt at gennemføre også finere strukturer i højere kvaliteter end tidligere. De grundige planer for forbedringen kunne primært forhindre afbrydelser af den igangværende procedure. En gruppe af teknikere fra tablet kom på hjemmesiden og kunne også opretholde arbejdet usædvanligt godt.

Becker & Müller Schaltungsdruck GmbH udvidede sit fodaftryk på markedet med købet af Häfele. Den naturligt skabte kundebase med dens individuelle og nye krav giver et godt overblik over, hvad der vil identificere den fremtidige struktur for behovene i branchen. Det tidligere lagerrum for basisprodukter var også blevet for lille, hvilket krævede en investering på 26 000 EUR for at bringe proceduren for lagerfaciliteten til de nyligt nødvendige evner og den nødvendige størrelse. De kunder, der blev overtaget fra Häfele, havde nogle andre krav end den tidligere kundekreds, hvor man var bekymret for basisprodukter. Dette førte til nogle yderligere muligheder for at vælge mellem HF-materialer.

Lagerpladsen for basismaterialer blev udvidet, og den computerunderstøttede lageradministration blev opdateret og forbedret. Som eksempel kan systemet let finde vej mellem FR4- eller PTFE-produkter i det store produktsortiment i paternosterlageret og hurtigt samt præcist skaffe det passende produkt til enhver kundes ordre.

Analysen viste desuden, at brugen af HotAir stadig er meget udbredt i forbindelse med fortinning af PCB’er. Moderniseringen af området er derfor en yderligere finansiel investering med store forventninger. Samtidig blev der foretaget en ændring af procedurens før- og efterrengøring. HAL-overflader er billigere end kemisk SN eller kemisk Ni/Au og er derfor bestemt meget efterspurgt blandt kunderne. I betragtning af at anlægsbyggerne ligeledes fortsætter med at skabe helt nye funktioner, indikerede investeringen omkring også at investere i forbedret kvalitet, sænke vedligeholdelsesintervallerne ved separat forrensning og også øge medarbejdernes produktivitet med en buffer.

Økologiske elementer og en høj kvalitetsforøgelse er væsentlige aspekter i beslutningstagningen hos Becker & Müller Schaltungsdruck GmbH. En dybtgående undersøgelsesrække med komplette evalueringer viste, at overfladerne bliver mere jævne i den nyere proces, hvilket bekræftes af deres mikroskæring. Alene dette produktionsområde havde en økonomisk investering på ca. 80 000 euro.

Det er svært at undvære computerbaserede processer i moderne produktioner i dag. Informationsbeskyttelse er en af de vigtigste ting. Derfor var det klart, at dette sted også skulle være en del af virksomhedens investeringsteknik. For at reducere ydre påvirkninger og risici blev der udviklet lokalt forskellige EDP-systemer, RAID-systemer samt yderligere back-up-tilgange. Det var en investering i sikkerhed og fremtidig kapacitet. Dette indebar desuden at bevæge sig i retning af den helt nye EU’s generelle forordning om databeskyttelse GDPR (2016 ). Den europæiske forordning om datasikkerhed er blevet opdateret. Efter en overførselsvarighed frem til maj 2018 skulle specificerede virksomheder have justeret deres procedurer, behandlinger og også hardware for at undgå skader for andre virksomheder og også enkeltpersoner.

Galvaniseringsanordningen fik også et “softwarefacelift”, ligesom programindtastning for de private paneler gennem en datamatrixkodeviser blev automatiseret. Det var allerede nu muligt at forvente flere vækster i driftbarhed, de aktuelle krav til sikkerhed og kommende forstærkninger i den samlede it-tilgang. Dette er en yderligere finansiel investering med et godt perspektiv.

Becker & Müller har yderligere investeringer på sin teknologikøreplan. Uanset om der er tale om endnu et måleapparat på undersøgelsesstedet eller et nyt system til borestyring: Den tovejsudveksling mellem produktproducenternes vækstafdeling og PCB-producenternes DFM-afdeling har vist sig at gøde en sund og afbalanceret udvikling.