Saturday, September 30, 2023

Nedenfor er hvad du bør vide om beta-glucaner?

Beta-glucaner beskriver en type af polysaccharider, som findes i cellevæggen overflader af svampe som Maitake og også Reishi. Udover dette forekommer de normalt i alger, gær, bakterier og byg, blandt andre. Denne type fiber er opløselig og giver også en masse sundhedsmæssige og wellness fordele. For eksempel, de gavner bakterierne i dit fordøjelsessystem, da disse bakterier hjælper dit immunsystem ydeevne, blodsukkermåling, samt kolesterol grader. Lad os lære endnu mere om det.

Præcis hvordan virker det?

I betragtning af at beta-glucaner er en type opløselig fiber, det opløses i vand delvist og mindsker bevægelsen af mad i dine vagter. Derfor tager din krop mere tid til at tage i kulhydrater og gør du virkelig føler dig fuld i længere tid. af tid.

Fordi mad fordøjes langsomt i din krop, kan denne proces hjælpe dig med at holde dit blodsukkerniveau. I betragtning af at opløselige fibre er ufordøjelige, rejser det gennem din fordøjelseskanal.

Udover dette kommer disse glucaner med høje antioxidant bygninger. Derfor kan det generere kortkædede fedtstoffer, der har en positiv indvirkning på dit stofskifte.

Beta-Glucan fremtrædende fordele

Ifølge eksperter, Disse giver en række sundheds- og wellness fordele. Flere af disse fordele er anført her:

Reducerer triglycerider og kolesterol i din krop for din hjertesundhed

Hjælper dig med at bevare din kropsvægt ved at opretholde blodsukkeret grader og hæve mæthedsfornemmelse

Etablerer udviklingen af tarmbakterier og giver et løft til kortkædede fedtstoffer

Styrker dit immunsystem og stopper træthed infektion og spænding

Cremer din hud og gør den tidligere

Lige her er præcis, hvordan du kan tilføje Beta-glucaner til din kost

For så vidt angår skemaet for glitterklister er bekymret, kan du finde dem i følgende typer fødevarer. Du kan have disse fødevarer, hvis du ønsker at forbruge beta-glucaner for at få alle de fordele, der er givet ovenfor.

Alger

Bygfibre

Korn

Fuldkorn samt havre

Praktiske svampe som Shiitake, Turkey Tail, Maitake, og også Reishi

I betragtning af at du ikke kan skabe beta-glucaner i din krop, kan du erhverve eller få funktionelle svampe til at tage glæde i sundhed samt wellness fordele. Fordi reishi svampe kan udløse din krop immunsystem, kan dette hjælpe dig med at udstyre din svage immunitet og også regulere en overaktiv krop immunsystem.

Hvis du ønsker at gøre disse som en del af din kost, anbefaler vi, at du spiser nyttige svampe ofte. Derudover kan du købe svampepulver. De er desuden let tilgængelige i flydende former, såsom olie.

Selv om forskningsundersøgelser stadig er i gang for at opdage mere om sundheds- og wellness fordele ved beta-glucaner, har vi stadig nok beviser til at støtte forslaget. Derfor, hvis du ønsker at tage glæde i et funktionelt immunsystem og også fantastisk fordøjelseskanalen sundhed, foreslår vi, at du giver en go til beta-glucaner i din ønskede type.

Med andre ord var dette en hurtig intro til beta-glucaner reishi-svampe og flere fordele, som de giver. Derfor giver det god mening at spise reishi-svampe regelmæssigt.

Aspectos importantes a tener en cuenta antes de comprar maquinaria pesada

En los últimos años, se ha producido un cambio notable en la forma en que las empresas de construcción y transporte marítimo...

7 beneficios de usar un alimentador automático de tornillo para su organización

En lo que respecta al avance, un alimentador de tornillo automático ha estado experimentando una gran cantidad de mejoras. Esto es cierto...

Por qué debe comenzar una organización de la empresa de camiones

Comenzar una empresa de camiones hoy en día puede ser extremadamente gratificante por muchas razones. El sector de la logística está lidiando...